Hyresportal för Nordmalings privata hyresvärdar

Vi har nyligen publicerat ännu en ny webbplats; Bo-i-Nordmaling.nu!

Webbplatsen är egentligen inte alls ny, utan en av landets tidiga webbplatser från internets unga ålder. Den ursprungliga webbplatsen publicerades år 2000 och utvecklades av Vallen IT på uppdrag av Bo i Nordmaling ek. Förening.

Nu, 20 år senare har NordEk Nordmaling AB tagit över äganderätten för domännamnet och valt att tillsammans med två andra hyresvärdar i Nordmaling återuppta samarbetet. För att utveckla och förvalta webbplatsen har man anlitat IA Capital Group, Web- & IT-Service, och vi är mycket glada över förtroendet!

Se webbplatsen live här:

Startsida https://bo-i-nordmaling.nu

Vi har utöver en kundanpassat tema skapat kundanpassat tillägg till WordPress som automatiserar intresseanmälningar för bostäder. Tillägget vidarebefordrar dessa till varje hyresvärds respektive system för hantering av intresseanmälningar.

Varje hyresvärd har dessutom en egen administrationssida för att publicera kontaktuppgifter med mera.

IA Capital Group, Web- & IT-Service vidareutvecklar kontinuerligt webbplatsen och tjänsterna utifrån feedback från webbplatsbesökare och hyresvärdarnas önskemål som samlas in både genom analysverktyg och kontaktformulär på webbplatsen.

Blev du hjälpt av detta innehåll?